Relation of the protein composition to the qualitative parameters of wheat for different ways of utilization
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F06%3A15726" target="_blank" >RIV/60460709:41210/06:15726 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vztah skladby bílkovin k jakostním parametrům pšenice pro různé směry využití
Original language description
Vztah skladby bílkovin k jakostním parametrům pšenice pro různé směry využití
Czech name
Vztah skladby bílkovin k jakostním parametrům pšenice pro různé směry využití
Czech description
Vztah skladby bílkovin k jakostním parametrům pšenice pro různé směry využití
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GC - Plant growing, crop rotation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/GD521%2F05%2FH013" target="_blank" >GD521/05/H013: Wheat - from genom to products quality</a><br>
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XXXIII. Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin Sborník souhrnů sdělení
ISBN
80-7157-930-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
12-12
Publisher name
MZLU v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Mar 8, 2006
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—