Alergens and food safety
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F06%3A17886" target="_blank" >RIV/60460709:41210/06:17886 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
—
Original language name
Alergény a bezpečnosť potravín
Original language description
Je diskutována problematika potravinových alergií a jejich rostoucí význam, možnosti řešení tohoto problému, nutnost označování složek a složení výrobku.
Czech name
Alergeny a bezpečnost potravin
Czech description
Je diskutována problematika potravinových alergií a jejich rostoucí význam, možnosti řešení tohoto problému, nutnost označování složek a složení výrobku.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Kvalita a bezpečnosť potravín
ISBN
80-85348-72-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
61-66
Publisher name
MASM Žilina
Place of publication
Žilina
Event location
Štrbské PLeso
Event date
Sep 13, 2006
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—