Polyphenolic compounds in Czech wines
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F07%3A19116" target="_blank" >RIV/60460709:41210/07:19116 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Polyfenolové látky v českých vínech
Original language description
Polyfenolové látky a resveratrol jsou významnými bioaktivními látkami obsaženými v českých a moravských vínech. Tyto antioxidanty mají řadu pozitivních účinků na lidské zdraví.Je zhodnocena kvalita červených vín (Svatovavřinecké, Modrý Portugal) a bílých(Rulandské, Muškát moravský) z hlediska obsahu těchto látek a různých vlivů na jejich obsah (podmínek skladování).
Czech name
Polyfenolové látky v českých vínech
Czech description
Polyfenolové látky a resveratrol jsou významnými bioaktivními látkami obsaženými v českých a moravských vínech. Tyto antioxidanty mají řadu pozitivních účinků na lidské zdraví.Je zhodnocena kvalita červených vín (Svatovavřinecké, Modrý Portugal) a bílých(Rulandské, Muškát moravský) z hlediska obsahu těchto látek a různých vlivů na jejich obsah (podmínek skladování).
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
62
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
2-4
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—