All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

INFLUENCE OF GRASS COMPONENT ON FERMENTATION QUALITY OF LEGUME GRASS MIXTURE SILAGES

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F07%3A21197" target="_blank" >RIV/60460709:41210/07:21197 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    VLIV TRAVNÍ SLOŽKY NA KVALITU FERMENTAČNÍHO PROCESU JETELOVINOTRAVNÍCH SILÁŽÍ

  • Original language description

    Cílem práce bylo porovnat vliv různých variant jetelovinotrav na kvalitu fermentačního procesu jetelovinotravních siláží. Kvalita siláží určuje výši příjmu krmiva, množství přijaté energie a živin i ekonomičností výroby mléka. Zjištěno, že použití i nízkého podílu travní složky v jetelovinotravních směskách se významně projevilo na zlepšení fermentačního procesu s příznivým vlivem na stabilitu, kvalitu a množství příjmu siláže zvířaty.

  • Czech name

    VLIV TRAVNÍ SLOŽKY NA KVALITU FERMENTAČNÍHO PROCESU JETELOVINOTRAVNÍCH SILÁŽÍ

  • Czech description

    Cílem práce bylo porovnat vliv různých variant jetelovinotrav na kvalitu fermentačního procesu jetelovinotravních siláží. Kvalita siláží určuje výši příjmu krmiva, množství přijaté energie a živin i ekonomičností výroby mléka. Zjištěno, že použití i nízkého podílu travní složky v jetelovinotravních směskách se významně projevilo na zlepšení fermentačního procesu s příznivým vlivem na stabilitu, kvalitu a množství příjmu siláže zvířaty.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GH - Nutrition of farm animals

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2007

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    VII. Kábrtovy dietetické dny

  • ISBN

    978-80-7305-002-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    305-308

  • Publisher name

    VFU v Brně

  • Place of publication

    VFU v Brně

  • Event location

    VFU v Brně

  • Event date

    May 17, 2007

  • Type of event by nationality

    WRD - Celosvětová akce

  • UT code for WoS article