Farm milk processing
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F07%3A21285" target="_blank" >RIV/60460709:41210/07:21285 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Faremní zpracování mléka
Original language description
Příspěvek popisuje prvovýrobu mléka, výrobu konzumního mléka, kysaných mléčných výrobků, tvarohů, sýrů a másla v podmínkách faremního zpracování.
Czech name
Faremní zpracování mléka
Czech description
Příspěvek popisuje prvovýrobu mléka, výrobu konzumního mléka, kysaných mléčných výrobků, tvarohů, sýrů a másla v podmínkách faremního zpracování.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Příručka pro faremní zpracovatele mléka
ISBN
978-80-213-1676-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
31
Pages from-to
5-35
Publisher name
KKZP, ČZU v Praze
Place of publication
ČZU v Praze
Event location
ČZU v Praze
Event date
Sep 6, 2007
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—