Possibilities and Quality of Detection of Total Starch Content in Winter Wheat Grain
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F07%3A21529" target="_blank" >RIV/60460709:41210/07:21529 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Možnosti a kvalita detekce obsahu celkového škrobu v zrnu ozimé pšenice.
Original language description
Stanovení obsahu škrobu v zrnu pšenice kolísalo podle metody o několik procent (polarimetricky, enzymaticky, NIR).
Czech name
Možnosti a kvalita detekce obsahu celkového škrobu v zrnu ozimé pšenice.
Czech description
Stanovení obsahu škrobu v zrnu pšenice kolísalo podle metody o několik procent (polarimetricky, enzymaticky, NIR).
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GA - Agricultural economics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/1G58076" target="_blank" >1G58076: Starch and protein characteristics in wheat for industrial utilization; donors of valuable characters, recommendation of cultivars and appropriate growing technologies.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Chemické listy
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Volume of the periodical
9
Issue of the periodical within the volume
101
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
748-749
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—