Cultivation of organic potatoes with supported of mulching
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F10%3A49240" target="_blank" >RIV/60460709:41210/10:49240 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Pěstování biobrambor s podporou mulče
Original language description
Cílem výzkumu bylo zhodnotit efekt rozdílných mulčovacích materiálu na výskyt mandelinky bramborové, na zaplevelení a na výnos konzumních hlíz. V roce 2009 byly použity dva tipy mulčovacích materiálů (travní mulč a mulčovací textilie) a 2 odrůdy (Finka aKatka) v systému ekologického zemědělství.
Czech name
Pěstování biobrambor s podporou mulče
Czech description
Cílem výzkumu bylo zhodnotit efekt rozdílných mulčovacích materiálu na výskyt mandelinky bramborové, na zaplevelení a na výnos konzumních hlíz. V roce 2009 byly použity dva tipy mulčovacích materiálů (travní mulč a mulčovací textilie) a 2 odrůdy (Finka aKatka) v systému ekologického zemědělství.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GC - Plant growing, crop rotation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QH82149" target="_blank" >QH82149: Soil Protecting Growing Systems in Potatoes with Focus on Quality Organic Production at Arable Land</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Úroda
ISSN
0139-6013
e-ISSN
—
Volume of the periodical
58
Issue of the periodical within the volume
8
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—