Vietnamese cuisine 2nd part
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F15%3A69424" target="_blank" >RIV/60460709:41210/15:69424 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vietnamská kuchyně - 2. část
Original language description
Článek seznamuje se základními pokrmy vietnamské kuchyně, jejich kulturním kontextem a výživovými a technologickými aspekty
Czech name
Vietnamská kuchyně - 2. část
Czech description
Článek seznamuje se základními pokrmy vietnamské kuchyně, jejich kulturním kontextem a výživovými a technologickými aspekty
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
1
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
11-14
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—