Increasing the amount of beneficial polyunsaturated fatty acids in goat's milk by feeding microalgae
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F17%3A74356" target="_blank" >RIV/60460709:41210/17:74356 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zvýšení obsahu zdraví prospěšných polynenasycených mastných kyselin v mléce koz zkrmováním mikrořas
Original language description
Cílem této práce je doporučit zásady výživy a krmení dojných koz, které ovlivňují množství a kvalitu mléčného tuku.
Czech name
Zvýšení obsahu zdraví prospěšných polynenasycených mastných kyselin v mléce koz zkrmováním mikrořas
Czech description
Cílem této práce je doporučit zásady výživy a krmení dojných koz, které ovlivňují množství a kvalitu mléčného tuku.
Classification
Type
N<sub>metC</sub> - Methodology certified by the authorised body
CEP classification
—
OECD FORD branch
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1310107" target="_blank" >QJ1310107: Effect genetic polymorphism lipogenic enzymes on the milk fat,composition of the fatty acids in milk in small rumimants (goat, sheep).</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Internal product ID
Zvýšení obsahu MK v mléce koz
Regulation ID
N
Technical parameters
certifikovaná metodika
Economical parameters
zvýšení výnosů chovatelům
Certification body designation
Ministerstvo zemědělství ČR
Date of certification
—
Method of use
C - Výsledek je využíván bez omezení okruhu uživatelů