Impact of probiotics and prebiotics to nutrition and health.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F99%3A00000061" target="_blank" >RIV/60460709:41210/99:00000061 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60460709:41210/00:00000997 RIV/60460709:41210/00:00000998
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Význam probiotik a prebiotik pro výživu a zdraví.
Original language description
Význam probiotik a prebiotik pro výživu a zdraví.
Czech name
Význam probiotik a prebiotik pro výživu a zdraví.
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
EE - Microbiology, virology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/GA524%2F99%2F0480" target="_blank" >GA524/99/0480: Enumeration of bifidobacteria an influence of oligosaccharides on biochemical and microbiological characteristics of digestive tract of farm and laboratory anim</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Potravinářské aktuality - mlékárenský průmysl
ISSN
—
e-ISSN
—
Volume of the periodical
42
Issue of the periodical within the volume
5
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
6
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—