Using sludge for releasing organic substrate for denitrifikation
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22320%2F09%3A00022581" target="_blank" >RIV/60461373:22320/09:00022581 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Využití kalu pro přípravu substrátu pro denitrifikaci
Original language description
Porovnání různých metod dezintegrace aktivovaného kalu (mechanická, termická, ultrazvuk, termochemická) a přídavek fermentovaného primárního kalu z hlediska množství uvolněné rozpuštěné CHSK, amoniakálního dusíku a denitrifikační rychlosti stanovené v při kinetických denitrifikačních testech. Dezintegrovaný aktivovaný kal a fermentovaný primární kal byl dávkován jako substrát do SB reaktorů.
Czech name
Využití kalu pro přípravu substrátu pro denitrifikaci
Czech description
Porovnání různých metod dezintegrace aktivovaného kalu (mechanická, termická, ultrazvuk, termochemická) a přídavek fermentovaného primárního kalu z hlediska množství uvolněné rozpuštěné CHSK, amoniakálního dusíku a denitrifikační rychlosti stanovené v při kinetických denitrifikačních testech. Dezintegrovaný aktivovaný kal a fermentovaný primární kal byl dávkován jako substrát do SB reaktorů.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
DJ - Pollution and water control
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Řešení extrémních požadavků na čištění odpadních vod
ISBN
978-80-7399-687-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
10
Pages from-to
—
Publisher name
Tribun EU, s.r.o.
Place of publication
Brno
Event location
Blansko
Event date
Feb 26, 2009
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—