Sweetening agents and their degradability
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22320%2F15%3A43899674" target="_blank" >RIV/60461373:22320/15:43899674 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sladivé látky a jejich rozložitelnost
Original language description
Práce shrnuje chování dvou sladivých látek, se kterými se můžeme setkat v rámci průmyslové produkce umělých náhražek přírodních cukrů. Pro práci byly vybrány tyto dvě sladivé látky: sacharin a neotam. V rámci práce byly využity celkem dvě komplexní metodiky pro stanovení biologické rozložitelnosti organických látek, a to ČSN ISO 10707 a ČSN ISO 14593.
Czech name
Sladivé látky a jejich rozložitelnost
Czech description
Práce shrnuje chování dvou sladivých látek, se kterými se můžeme setkat v rámci průmyslové produkce umělých náhražek přírodních cukrů. Pro práci byly vybrány tyto dvě sladivé látky: sacharin a neotam. V rámci práce byly využity celkem dvě komplexní metodiky pro stanovení biologické rozložitelnosti organických látek, a to ČSN ISO 10707 a ČSN ISO 14593.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
DJ - Pollution and water control
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sanační technologie XVIII
ISBN
978-80-86832-85-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
144 - 146
Publisher name
Vodní zdroje Ekomonitor s.r.o.
Place of publication
Chrudim
Event location
Uherské Hradiště
Event date
May 19, 2015
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—