Content of Amino Acids in Hop Varieties
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00004875" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00004875 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Aminokyseliny ve chmelových odrůdách
Original language description
Předložená práce pojednává o významu a složení aminokyselin chmele ve vztahu k organoleptickým vlastnostem piva a stabilitě pivní pěny. Obsah aminokyselin byl sledován u různých chmelových odrůd z českých pěstebních lokalit za účelem vymezení odrůdov
Czech name
Aminokyseliny ve chmelových odrůdách
Czech description
—
Classification
Type
A - Audiovisual production
CEP classification
EI - Biotechnology and bionics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
—
Place of publication
Bratislava
Publisher/client name
Katedra biochemickej technológie CHTF STU v Bratislave, Slovenské združenie výrobcov piva a sladu
Version
—
Carrier ID
—