Study of physiological adaptation of the yeast Candida maltosa to p-cresol
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00004878" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00004878 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Studium fyziologické adaptace kvasinky Candida maltosa vůči p-kresolu
Original language description
Kvasinka Candida maltosa je půdním izolátem, podrobeným dlouhodobé adaptaci na fenol jako jediný zdroj uhlíku a energie. Populace vykazuje značnou toleranci také vůči p-kresolu. V dokonale míchaném systému byla prokázána biodegradace p-kresolu v přítomno
Czech name
Studium fyziologické adaptace kvasinky Candida maltosa vůči p-kresolu
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
EI - Biotechnology and bionics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Chemické listy
ISBN
0009-27070
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
—
Publisher name
Česká společnost chemická
Place of publication
Praha
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—