Quality of Budweiser-Budvar Beers
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00004902" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00004902 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
němčina
Original language name
Qualität des Bieres Budweiser Budvar
Original language description
Die Forschungsergebnisse der Schwankungen von elementaren Kritärien des Bieres Budweiser-Budvar in Abhängigkeit von der Rohstoffqualität und Technologie.
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
EI - Biotechnology and bionics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Frühling Biertagung der deutschen Importeren Berlin 2000 Souhrnná zpráva o exportu piv Budweiser Budvar v roce 2000 pro o
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
7
Pages from-to
—
Publisher name
Budějovický Budvar n.p., české Budějovice.
Place of publication
Berlin
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—