Quality of Budweiser-Budvar Beers
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00004903" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00004903 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
němčina
Original language name
Qualität des Bieres Budweiser Budvar
Original language description
Die Forschungsergebnisse der Schwankungen von elementaren Kritärien des Bieres Budweiser-Budvar in Abhängigkeit von der Rohstoffqualität und Technologie.
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
A - Audiovisual production
CEP classification
EI - Biotechnology and bionics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
—
Place of publication
Berlin
Publisher/client name
Budějovický Budvar n.p., české Budějovice.
Version
—
Carrier ID
—