The influence of the pasteurisation and ageing of the beer on its chemical composition and its influence and stale flavour development
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00004906" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00004906 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv pasterace a stárnutí na změny chemického složení piva související s jeho inklinací k staré chuti
Original language description
Teplota a doba pasterace a skladování výrazně ovlivňují inklinaci k tvorbě komponent staré chuti piva. Snížení hladiny aminokyselin a změny dalších kriterií závisí na intenzitě a době tepelného zatížení při pasteraci a skladování, na oxidačně redukční
Czech name
Vliv pasterace a stárnutí na změny chemického složení piva související s jeho inklinací k staré chuti
Czech description
—
Classification
Type
A - Audiovisual production
CEP classification
EI - Biotechnology and bionics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
—
Place of publication
Bratislava
Publisher/client name
Katedra biochemickej technologie CHTFSTU Bratislava, Slovenské združenie výrobcov piva a sladu
Version
—
Carrier ID
—