Institut of Chemical Technologie , Prague, Department of Fermentation Chemistry and Bioengineering
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00004911" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00004911 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
němčina
Original language name
Chemisch-technologische Hochschule , Prag Institut für Gärungschemie und Bioengineering
Original language description
Geschichte und Gegenwart der Ausbildung von Fachmäner in der `CR für Brauindustrie inklusive der Enteicklung der Hochschuleforschung
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
EI - Biotechnology and bionics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Brauereien und Mälzereien in Europa 2000
ISBN
3-8203-0566-1
Number of pages of the result
2
Pages from-to
—
Number of pages of the book
—
Publisher name
Verlag Hoppenstedt GmbH
Place of publication
Darmsatdt
UT code for WoS chapter
—