The influence of hop substances on beer foam
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00004965" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00004965 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv chmelových látek na pěnivost piva
Original language description
Souhrn poznatků biochemického a biofyzikálního přístupu ke studiu vlivu hořkých chmelových látek na tvorbu a stabilitu pivní pěny
Czech name
Vliv chmelových látek na pěnivost piva
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
EI - Biotechnology and bionics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Chmelařství
ISSN
0373-403X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
73
Issue of the periodical within the volume
11/12
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—