Chemical Principles of Hops Aroma
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00004982" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00004982 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Chemický princip chmelového aroma
Original language description
Chemický princip chmelového aroma. Přehled chemického složení uhlovodíkové, kyslíkaté a sirné frakce chmelových silic a jejich technologického významu
Czech name
Chemický princip chmelového aroma
Czech description
—
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
EI - Biotechnology and bionics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Chmelařská ročenka 2001
ISBN
80-902658-4-7
Number of pages of the result
11
Pages from-to
—
Number of pages of the book
—
Publisher name
Výzkumný ústav pivovarsko-sladařský s.r.o.
Place of publication
Praha
UT code for WoS chapter
—