Testing of selectivity of cultivation media for the determination of lactic acid bacteria and bifidobacteria
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005310" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005310 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Testování selektivity půd pro stanovení bakterií mléčného kvašení a bifidobakterií
Original language description
The selectivity of cultivation media for determination of lactic acid bacteria and bifidobacteria in fermented dairy products was tested.
Czech name
Testování selektivity půd pro stanovení bakterií mléčného kvašení a bifidobakterií
Czech description
—
Classification
Type
A - Audiovisual production
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
6880-96238-08-3
Place of publication
Praha
Publisher/client name
Česká společnost chemická
Version
—
Carrier ID
—