All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Impact of disinfecting treatment on ascorbic acid content in minimally processed vegetables.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005470" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005470 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv desinfekčního zákroku na obsah kyseliny askorbové u minimálně opracované zeleniny.

  • Original language description

    Vliv desinfekčního zákroku na nutriční jakost zeleniny byl zjišťován pomocí chromatografického stanovení kyseliny askorbové před a po ošetření suroviny (mrkev, hlávkový salát, hlávkové zelí,cibule a čínské zelí) a po pětidenním chladírenském skladování.

  • Czech name

    Vliv desinfekčního zákroku na obsah kyseliny askorbové u minimálně opracované zeleniny.

  • Czech description

Classification

  • Type

    A - Audiovisual production

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2000

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • ISBN

  • Place of publication

    Praha

  • Publisher/client name

    XXXI Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

  • Version

  • Carrier ID