Impact of disinfecting treatment on ascorbic acid content in minimally processed vegetables.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005470" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005470 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv desinfekčního zákroku na obsah kyseliny askorbové u minimálně opracované zeleniny.
Original language description
Vliv desinfekčního zákroku na nutriční jakost zeleniny byl zjišťován pomocí chromatografického stanovení kyseliny askorbové před a po ošetření suroviny (mrkev, hlávkový salát, hlávkové zelí,cibule a čínské zelí) a po pětidenním chladírenském skladování.
Czech name
Vliv desinfekčního zákroku na obsah kyseliny askorbové u minimálně opracované zeleniny.
Czech description
—
Classification
Type
A - Audiovisual production
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
—
Place of publication
Praha
Publisher/client name
XXXI Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Version
—
Carrier ID
—