Preparation of natural antioxidants
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004491" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004491 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Preparation of natural antioxidants
Original language description
Přírodní antioxidanty mohou být použity přímo v potravině, jako extrakty v olejích nebo mohou být připraveny extrakty v organických rozpouštědlech nebo oxidu uhličitém.
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Antioxidants in food
ISBN
1 85573 463 X
Number of pages of the result
20
Pages from-to
311-330
Number of pages of the book
—
Publisher name
Woodhead Publishing
Place of publication
Cambridge
UT code for WoS chapter
—