Quality of fried snack foods in Czech republic - preliminary study
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004729" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004729 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Kvalita smažených snack výrobků na českém trhu - předběžné výsledky
Original language description
V této práci byla hodnocena kvalita 50 vzorků průmyslově vyráběných smažených snack výrobků zakoupených v běžné obchodní síti. U těchto vzorků byly hodnoceny zejména obsah polymerních lipidů a peroxidové číslo.
Czech name
Kvalita smažených snack výrobků na českém trhu - předběžné výsledky
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník přednášek z XXXIX. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
ISBN
80-86238-14-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
105-109
Publisher name
Unilever ČR, Povltavské tukové závody
Place of publication
Nelahozeves
Event location
Železná Ruda - Špičák
Event date
May 16, 2001
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—