Accuracy of data on occurence of nitro-PAHs in foodstuffs - critical issue in dietary intake assessment
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00015780" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00015780 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Accuracy of data on occurence of nitro-PAHs in foodstuffs - critical issue in dietary intake assessment
Original language description
Accuracy of data on occurence of nitro-PAHs in foodstuffs - critical issue in dietary intake assessment
Czech name
Přesnost dat o výskytu nitro-PAH v potravinách - kritický problém při hodnocení dietárního příjmu
Czech description
Přesnost dat o výskytu nitro-PAH v potravinách - kritický problém při hodnocení dietárního příjmu
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/OK%20377" target="_blank" >OK 377: The Presence and Risk of nitro-Polycyclic aromatic hydrocarbons</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů