Preparation of acylsucroses.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F02%3A00006806" target="_blank" >RIV/60461373:22330/02:00006806 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Příprava acylsacharos.
Original language description
Byla popsána příprava acylsacharos, jejich hemická struktura připravených byla potvrzena NMR spektorskopií a elementární analýzou. U připravených acylsacharos byla sledována povrchová aktivita.
Czech name
Příprava acylsacharos.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník ze 40. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
ISBN
80-86236-22-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
163-166
Publisher name
OSPACH Čs. spol. chem.
Place of publication
Ústí nad Labem
Event location
Harrachov
Event date
May 15, 2002
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—