Temperature influence on growth dynamic of Candida maltosa YP1 in emulsions of type oil in water
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008454" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008454 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vplyv teploty na dynamiku rastu Candida maltosa YP1 v emulziach typu olej vo vode
Original language description
Dynamika růstu kvasinky Candida maltosa byla sledována v modelových potravinářských emulzích margarinového typu. Byl sledován vliv inokula, pH, teploty a živin na různé fáze růstu.
Czech name
Vplyv teploty na dynamiku rastu Candida maltosa YP1 v emulziach typu olej vo vode
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník - 41. Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
ISBN
80-86238-32-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
134-139
Publisher name
Česká chemická společnost
Place of publication
Bratislava
Event location
Trenčianské Teplice
Event date
May 14, 2003
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—