Effect of natural antioxidants on the improvement of nutritional value of foods
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008872" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008872 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv přírodních antioxidantů na zlepšení výživové hodnoty potravin - sborník
Original language description
Oxidačními reakcemi se rozkládají esenciální mastné kyseliny, tokoferoly a následnými reakcemi také esenciální aminokyseliny; tyto reakce se inhibují přírodními antioxidanty.
Czech name
Vliv přírodních antioxidantů na zlepšení výživové hodnoty potravin - sborník
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Zborník "Výživa a potraviny pre tretie Tisícročie: Funkčné potraviny
ISBN
80-8069-174-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
93-96
Publisher name
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Place of publication
Nitra
Event location
Nitra
Event date
Apr 9, 2003
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—