Food packaging in modified atmosphere
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00012744" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00012744 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Balení potravin v modifikované atmosféře
Original language description
Balení v modifikované atmosféře je dynamicky se rozvíjejícím oborem, který, pokud je správně aplikován, přspívá ke zlepšení kvality a prodloužení údržnosti potravin. Znalosti výrobců o principu působení MAP jsou neúplné a mohou vést k nebezpečnému přeceňování metody. Hlavní zásady použití pro čerstvé i opracované produkty jsou shrnuty v článku.
Czech name
Balení potravin v modifikované atmosféře
Czech description
Balení v modifikované atmosféře je dynamicky se rozvíjejícím oborem, který, pokud je správně aplikován, přspívá ke zlepšení kvality a prodloužení údržnosti potravin. Znalosti výrobců o principu působení MAP jsou neúplné a mohou vést k nebezpečnému přeceňování metody. Hlavní zásady použití pro čerstvé i opracované produkty jsou shrnuty v článku.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník 17. konference s mezinárodní účastí Obal 2004 - Obal a bezpečnost tovaru
ISBN
80-233-0497-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
15-21
Publisher name
Dom techniky ZSVTS Bratislava
Place of publication
Bratislava
Event location
Dom techniky ZSVTS Bratislava s.r.o., SR
Event date
Sep 29, 2004
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—