Food safety systems
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00012747" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00012747 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Bezpečnost pokrmů v gastronomii, odborná příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravovány
Original language description
Bezpečnost pokrmů v gastronomii
Czech name
Bezpečnost pokrmů v gastronomii, odborná příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravovány
Czech description
Bezpečnost pokrmů v gastronomii
Classification
Type
B - Specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
80-903401-0-5
Number of pages
120
Publisher name
České a slovenské odborné nakladatelství Praha
Place of publication
Praha
UT code for WoS book
—