Esters of fatty acids with sucrose - preparation, identification, antimicrobial effects
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00012781" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00012781 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Estery mastných kyselin se sacharosou - příprava, identifikace, antimikrobiální účinky
Original language description
Tato práce se zabývá přípravou, identifikací a detekcí antimikrobiálních účinků 6-O-acylsacharos. Délka esterově vázaného uhlovodíkového řetězce byla 10 až 16 atomů uhlíku. Jako indikátorové kmeny byly použity Bacillus subtilis a Aspergillus niger.
Czech name
Estery mastných kyselin se sacharosou - příprava, identifikace, antimikrobiální účinky
Czech description
Tato práce se zabývá přípravou, identifikací a detekcí antimikrobiálních účinků 6-O-acylsacharos. Délka esterově vázaného uhlovodíkového řetězce byla 10 až 16 atomů uhlíku. Jako indikátorové kmeny byly použity Bacillus subtilis a Aspergillus niger.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XLII. Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
ISBN
80-86238-41-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
118-123
Publisher name
Česká chemická společnost
Place of publication
Praha
Event location
Stachy
Event date
May 12, 2004
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—