All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Synthesis and properties of glucose esters with fatty acids, prospective food additives

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013008" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013008 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Příprava a vlastnosti esterů glukosy a mastných kyselin, perspektivních potravinových aditiv

  • Original language description

    Atraktivita esterů glukosy s mastnými kyselinami, co by potenciálních potravinářských konzervantů, spočívá v jejich netoxicitě, snadné biologické odbouratelnosti a možnosti výroby z obnovitelných surovin. Tato práce se zabývá přípravou těchto látek, jejich fyzikálně chemickými vlastnostmi a inhibiční účinností vůči druhu Bacillus cereus.

  • Czech name

    Příprava a vlastnosti esterů glukosy a mastných kyselin, perspektivních potravinových aditiv

  • Czech description

    Atraktivita esterů glukosy s mastnými kyselinami, co by potenciálních potravinářských konzervantů, spočívá v jejich netoxicitě, snadné biologické odbouratelnosti a možnosti výroby z obnovitelných surovin. Tato práce se zabývá přípravou těchto látek, jejich fyzikálně chemickými vlastnostmi a inhibiční účinností vůči druhu Bacillus cereus.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/GA525%2F03%2F0374" target="_blank" >GA525/03/0374: Antimicrobial Properties of the Fatty Acid Esters with Polyols</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2004

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    XLII. Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků

  • ISBN

    80-86238-41-5

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

    106-110

  • Publisher name

    Česká chemická společnost

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Stachy

  • Event date

    May 12, 2004

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article