Content of fat and fatty acids composition some food products (cookies, biscuits and ice creams).
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013054" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013054 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Obsah tuku a složení mastných kyselin některých potravinářských výrobků (margariny, jemné a trvanlivé pečivo, mražené krémy)
Original language description
Byl stanoven obsah tuku a složení mastných kyselin jemného a trvanlivého pečiva a mražených krémů z tržní sítě ČR. Obsah tuku i složení MK bylo u jednotlivých druhů pečiva velmi rozdílné
Czech name
Obsah tuku a složení mastných kyselin některých potravinářských výrobků (margariny, jemné a trvanlivé pečivo, mražené krémy)
Czech description
Byl stanoven obsah tuku a složení mastných kyselin jemného a trvanlivého pečiva a mražených krémů z tržní sítě ČR. Obsah tuku i složení MK bylo u jednotlivých druhů pečiva velmi rozdílné
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník z konference Atherosklerosa 2004, Praha
ISBN
80-239-3523-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
31-36
Publisher name
Česká lékařská společnost J.E.Purkyně
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Jan 1, 2004
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—