Green tea polyphenols
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013091" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013091 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Green tea polyphenols
Original language description
The sensory profile of green tea infusions is affected in pronounce degree by the content of tannins and other phenolic substances
Czech name
Polyfenoly zeleného čaje
Czech description
Byl hodnocen sensorický profil nálevů zelených čajů. Výsledný profil těchto čajů je ovlivněn přítomností a obsahem taninů a polyfenolů v čaji.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník - Mezinárodní konference Vitamins 2004, Pardubice, 13.-15. 9. 2004
ISBN
80-7194-644-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
1-4
Publisher name
Radanal
Place of publication
Pardubice
Event location
Pardubice
Event date
Jan 1, 2004
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—