Influence of phenolic compounds on sensory parameters of tea infusions
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013092" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013092 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Influence of phenolic compounds on sensory parameters of tea infusions
Original language description
Phenolics are carriers of the astringent flavour note in tea infusions, and total phenol content and both astringency and bitterness are correlated.
Czech name
Vliv fenolickýc látek na sensorické ukazatele čajových nálevů
Czech description
Sensorickou analýzou bylo otestováno 9 vzorků černých a 10 vzorků zelených čajových nálevů. Výsledky sensorické analýzy byly korelovány s naměřeným obsahem polyfenolů obsažených v jednotlivých vzorcích.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Czech Journal of Food Science
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Volume of the periodical
22
Issue of the periodical within the volume
Special
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
167-170
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—