All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Influence of phenolic compounds on sensory parameters of tea infusions

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013092" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013092 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    angličtina

  • Original language name

    Influence of phenolic compounds on sensory parameters of tea infusions

  • Original language description

    Phenolics are carriers of the astringent flavour note in tea infusions, and total phenol content and both astringency and bitterness are correlated.

  • Czech name

    Vliv fenolickýc látek na sensorické ukazatele čajových nálevů

  • Czech description

    Sensorickou analýzou bylo otestováno 9 vzorků černých a 10 vzorků zelených čajových nálevů. Výsledky sensorické analýzy byly korelovány s naměřeným obsahem polyfenolů obsažených v jednotlivých vzorcích.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2004

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Czech Journal of Food Science

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    22

  • Issue of the periodical within the volume

    Special

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    167-170

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database