Influence of abiotic stress and technological treatment on chemical composition of cereal grains and legume seeds
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00021245" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00021245 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Influence of abiotic stress and technological treatment on chemical composition of cereal grains and legume seeds
Original language description
Influence of abiotic stress and technological treatment on chemical composition of cereal grains and legume seeds
Czech name
Vliv abiotických stresů a technologického ošetření na chemické složení obilnin a luštěnin
Czech description
Vliv abiotických stresů a technologie na chemické složení luštěnin a cereálií.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/OK%20325" target="_blank" >OK 325: Electromagnetic heating for food production</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Polish Journal of Food and Nutrition Science
ISSN
1230-0322
e-ISSN
—
Volume of the periodical
12/53
Issue of the periodical within the volume
SI 2
Country of publishing house
PL - POLAND
Number of pages
5
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—