Antioxidant activity of acerola extracts
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015484" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015484 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Antioxidant activity of acerola extracts
Original language description
Extracts of acerola fruits contain large amounts of ascorbic acid, but also flavonoids and other phenolic antioxidants; extracts from leaves are more active than extracts from fruits.
Czech name
Antioxidační aktivita extraktů z aceroly
Czech description
Extrakty z plodů aceroly mají vysoký obsah kyseliny askorbové, ale obsahují také flavonoidy a další fenolické deriváty; extrakty z listů jsou účinnější než extrakty z plodů.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů