Effect of fermentation on patulin content in fruit juices
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015532" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015532 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Effect of fermentation on patulin content in fruit juices
Original language description
Effect of fermentation on patulin content in fruit juices
Czech name
Vliv fernentace na obsah patuilinu v kvašených jablečných výrobcích
Czech description
Vliv fernentace na obsah patuilinu v kvašených jablečných výrobcích
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů