Anthocyanins profiles as a tool for authenticity evaluation of fruit products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015687" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015687 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Využití analýzy profilů anthokyanů při detekci falšování
Original language description
Využití analýzy profilů anthokyanů při detekci falšování
Czech name
Využití analýzy profilů anthokyanů při detekci falšování
Czech description
Využití analýzy profilů anthokyanů při detekci falšování
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů