Changes in content of patulin during production of fruit vine
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015697" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015697 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Změny obsahu patulinu během kvašení jablečného vína
Original language description
Změny obsahu patulinu během kvašení jablečného vína
Czech name
Změny obsahu patulinu během kvašení jablečného vína
Czech description
Změny obsahu patulinu během kvašení jablečného vína
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů