Natural phospholipids as antioxidants
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015846" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015846 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Natural phospholipids as antioxidants
Original language description
Food lipids are stabilized with use of natural phospholipids; there are several mechanisms of antioxidant activity.
Czech name
Přírodní fosfolipidy jako antioxidanty
Czech description
Potravinové lipidy jsou stabilizovány přírodními fosfolipidy podle různých mechanismů.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů