Nutritional shortages in catering
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015852" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015852 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nutriční prohřešky ve veřejném stravování
Original language description
Jsou popsány hlavní nedostatky ve výživové hodnotě pokrmů ve společném stravování
Czech name
Nutriční prohřešky ve veřejném stravování
Czech description
Jsou popsány hlavní nedostatky ve výživové hodnotě pokrmů ve společném stravování
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů