Sensory quality defects in public catering
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015875" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015875 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Senzorické prohřešky ve veřejném stravování
Original language description
Některé chyby při odhadu sensorické jakosti pokrmu spočívají v podcenění změn během přípravy pokrmů a v podcenění vlivu asociačních oblastí při tvorbě vjemu.
Czech name
Senzorické prohřešky ve veřejném stravování
Czech description
Některé chyby při odhadu sensorické jakosti pokrmu spočívají v podcenění změn během přípravy pokrmů a v podcenění vlivu asociačních oblastí při tvorbě vjemu.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů