The influence of pH on antifungal activity of fatty acids and their derivatives
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015916" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015916 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv pH na antifungální aktivitu mastných kyselin a jejich derivátů
Original language description
Byl sledován vliv pH na antifungální aktivitu mastných kyselin se střední délkou řetězce a jejich derivátů s polyoly (1-acylglyceroly, 6-O-acylsacharosy, 6-O-acylglukosy) vůči Fusarium culmorum. Antifungální aktivita je ovlivněna hodnotou pH.
Czech name
Vliv pH na antifungální aktivitu mastných kyselin a jejich derivátů
Czech description
Byl sledován vliv pH na antifungální aktivitu mastných kyselin se střední délkou řetězce a jejich derivátů s polyoly (1-acylglyceroly, 6-O-acylsacharosy, 6-O-acylglukosy) vůči Fusarium culmorum. Antifungální aktivita je ovlivněna hodnotou pH.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů