Predictive microbiology as a tool for HACCP validation.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015924" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015924 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Využití prediktivní mikrobiologie při validaci systému HACCP ve výrobě pasterovaných vaječných melanží
Original language description
Using the predictive microbiology model, the conditions of pasteurization and storring and shelf live were validated.
Czech name
Využití prediktivní mikrobiologie při validaci systému HACCP ve výrobě pasterovaných vaječných melanží
Czech description
Using the predictive microbiology model, the conditions of pasteurization and storring and shelf live were validated.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů