Organic farming and production of bio-products in 2004
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016022" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00016022 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Ekologické zemědělství a produkce biopotravin v roce 2004
Original language description
Byl podán přehled o rozvoji ekologického zemědělství a produkci biopotravin v České republice a hodnoty srovnány s evropským i mimoevropskými státy. V roce 2004 činil podíl ekologicky obhospodařované půdy u nás 6,16 % z celkové půdního fondu což přesahuje evropský průměr je však představováno převážně trvalými travními porosty .Zpracovatelská sféra a zásobení trhu potravinami nadále zaostávají
Czech name
Ekologické zemědělství a produkce biopotravin v roce 2004
Czech description
Byl podán přehled o rozvoji ekologického zemědělství a produkci biopotravin v České republice a hodnoty srovnány s evropským i mimoevropskými státy. V roce 2004 činil podíl ekologicky obhospodařované půdy u nás 6,16 % z celkové půdního fondu což přesahuje evropský průměr je však představováno převážně trvalými travními porosty .Zpracovatelská sféra a zásobení trhu potravinami nadále zaostávají
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků. XXXVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
80-902671-8-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
32-35
Publisher name
VÚPP
Place of publication
Praha
Event location
Skalský Dvůr
Event date
May 23, 2005
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—