Effect of Laktocid and Optiform + Purac on the growth of lactobacilli indigenous from delicacy product
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016134" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00016134 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Působení Laktocidu a Optiform+Purac na růst laktobacilů pocházejících z lahůdkových výrobků
Original language description
Testovala se odolnost 20-ti laktobacilů izolovaných z lahůdkových výrobků vůči dvěma konzervačním látkám: Laktocid a Optiform + Purac na agaru obsahujícím majonézu nebo tatarskou omáčku.
Czech name
Působení Laktocidu a Optiform+Purac na růst laktobacilů pocházejících z lahůdkových výrobků
Czech description
Testovala se odolnost 20-ti laktobacilů izolovaných z lahůdkových výrobků vůči dvěma konzervačním látkám: Laktocid a Optiform + Purac na agaru obsahujícím majonézu nebo tatarskou omáčku.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Celostátní přehlídky sýrů 2005. Výsledky přehlídek a sborník přednášek semináře Mléko a sýry 2005
ISBN
80-86238-48-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
110-113
Publisher name
VŠCHT Praha
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Jan 1, 2005
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—