Influence of high pressure treatment on shelf life and alfa-galactosides content in vigna (green gram)
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017176" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017176 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv ošetření vysokým tlakem na údržnost a obsah alfa-galaktosidů naklíčených semen vigny zlaté
Original language description
Vliv ošetření vysokým tlakem na údržnost a obsah alfa-galaktosidů semen vigny zlaté (fazole mungo) byl studován
Czech name
Vliv ošetření vysokým tlakem na údržnost a obsah alfa-galaktosidů naklíčených semen vigny zlaté
Czech description
Vliv ošetření vysokým tlakem na údržnost a obsah alfa-galaktosidů semen vigny zlaté (fazole mungo) byl studován
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QF3287" target="_blank" >QF3287: Functional foods from vegetables and fruit and other agricultural products treated with high pressure technology</a><br>
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník XXXVII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
1802-1433
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
246-249
Publisher name
VÚPP
Place of publication
Praha
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—