State-of-the-art in GMO analyse
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017740" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017740 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
State-of-the-art in GMO analyse
Original language description
Genetically modified organisms (GMO) are the products of modern biotechnologies. The name GMO was first uded years ago to describe micro-organisms that fad genes from other species transferred into their genetic material by transformation.
Czech name
Moderní analýzy v GMO
Czech description
Geneticky modifikované organismy (GMO) jsou produkty moderní biotechnologie. Název GMO byl poprvé použit před několika lety k popisu mikro-organismů, do kterých byl vnesen gen z jiného druhu pomocí transformace.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
EB - Genetics and molecular biology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
New Food
ISSN
1461-4642
e-ISSN
—
Volume of the periodical
3
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
GB - UNITED KINGDOM
Number of pages
5
Pages from-to
76-80
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—