Posibility of use of FT-NIR technique in cereal technology
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017757" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017757 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Možnosti použití FT-NIR techniky v cereální technologii
Original language description
Možnosti použití FT-NIR techniky v cereální technologii
Czech name
Možnosti použití FT-NIR techniky v cereální technologii
Czech description
Možnosti použití FT-NIR techniky v cereální technologii
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XXXVII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin,Skalský Dvůr,29-31.5.2006
ISBN
1802-1433
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
433-436
Publisher name
VÚPP
Place of publication
Praha
Event location
Skalský Dvůr
Event date
May 29, 2006
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—